9 Ağustos 2010 Pazartesi

Bergüzar Korel’in yeni dizisi; Bitmeyen Şarkı

Korel, ‘Bitmeyen Şarkı’ dizisinde yine fedakar bir anne rolünde…

‘Binbir Gece’ dizisinde canlandırdığı ‘Şehrazat’ karakteriyle ünlenen Bergüzar Korel, Eylül ayında atv’de başlayacak ‘Bitmeyen Şarkı’ isimli dizi için Febyo Taşel’den müzik dersleri almaya başladı.

Dizide Korel, öz oğlunu arayan bir pavyon şarkıcısı bir anneyi canlandırmaya hazırlanıyor.

YİNE FEDAKÂR ANNE

Korel, ‘Binbir Gece’ dizisinde de hasta oğlunun tedavi masraflarını karşılayabilmek için patronuyla 150 bin dolar karşılığında beraber olan bir anneyi canlandırmış, bu olay büyük yankı uyandırmıştı.

Yapımcılığını Gold Filmcilik’in üstlendiği ‘Bitmeyen Şarkı’ isimli dizinin bir özelliği de; Korel’in anne olduktan sonraki ilk projesi olması…

Yönetmenliğini Sadullah Çelen’in üstlendiği, başrollerinde Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın yer aldığı dizide ayrıca Tuncer Salman, Yücel Ertan, Emel Göksu, Betül Çobanoğlu, Derya Artemel ve Övül Avkıran gibi oyuncular da rol alacak.

İzmir’de çekiliyor

‘Bitmeyen Şarkı’, pavyonda şarkı söyleyen bir kadının (Bergüzar Korel), acılı geçmişi yüzünden oğlundan ayrılmasını ve onu yeniden bulma çabalarını anlatıyor.

Bu sırada kadının yolu, eşrafından bir erkekle (Bülent İnal) kesişiyor.

Konu itibarıyla Yeşilçam filmlerinin nostaljik dokusunu seyirciye yeniden hissettirmeyi hedefleyen proje; iki genç insanın arasındaki yakınlıktan yola çıkarak, taşra toplumunu anlatacak.

Dizinin çekimleri İzmir’in Urla ilçesinde başladı.

İLKER GEZİCİ – SABAH

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder